Magazin

Eda Ece küvette poz verdi!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu güzel oyuncu Eda Ece bir dergi için kameraların önüne geçti. Güzel oyuncu küvetin içinde verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece Elele dergisinin Mart sayısı için kameraların karşısına geçti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Pis Yedili, Beni Böyle Sev ve İlişki Durumu Karışık gibi dizilerde rol alan ancak yıldızı Yasak Elma ile parlayan Eda Ece, adından söz ettirmeye devam ediyor. Yasak Elma’da Yıldız karakterini oynayan ve farklı tarzıyla dikkat çeken Ece, Elele dergisi için kamera karşısına geçti. Birbirinden farklı pozlar veren güzel oyuncu, fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Peş peşe paylaşım yapan Eda Ece, son olarak küvette çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞDIRDI
Beyaz kıyafetiyle küvette poz veren oyuncunun fotoğrafına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı. Oyuncunun fotoğrafına “Harikasın”, “Nasıl güzelsin maşallah sana”, “Sen nesin be” ve “Kalbim” gibi yorumlar yapıldı.İşte Eda Ece’nin dergi için verdiği pozlar…