Magazin

Ebru Şallı’dan ‘en acı’ talep!

Ebru Şallı ile Harun Tan’ın 9 yaşındaki oğlu Pars geçtiğimiz ay lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. İlk kez Pars olmadan bayramı geçirecek olan Ebru Şallı, oğlunun mezarını ziyaret edebilmek için izin başvurusu yaptı.

Ebru Şallı ile Harun Tan’ın 9 yaşındaki oğlu Pars geçtiğimiz ay lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı sık sık oğlunun mezarını ziyaret ediyor. Ebru Şallı bayramda koronavirüs önlemleri kapsamında alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle ‘Ponçik’ dediği 9 yaşındaki oğlu Pars’ın mezarını ziyaret edebilmek için izin başvurusu yaptı.

10 yaşındaki oğlu olmadan ilk bayramını geçirecek olan Şallı, corona virüs tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağı çıkma kısıtlaması nedeniyle yürek burkan bir talepte bulundu.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; eski manken, Ramazan Bayramı’nda Pars’ın Kilyos’ta bulunan mezarını ziyaret edebilmek için yetkili makamlara izin başvurusu yaptı.

‘Ponçik’ dediği oğlunu bayramda yalnız bırakmak istemeyen Şallı’nın başvurusu, “En acı talep” dedirtti.

MEZARI BAŞINDAN AYRILMIYOR

Öte yandan oğlunun mezarlığını sık sık ziyarete giden eski mankenin dikkatini, Pars’ın kabrinden hiç ayrılmayan bir köpek çekti.

Ebru Şallı, Pars Tan’ın kabrinden ayrılmayan köpeğin bakımını üstlendi. Sadık dostu görenler, “Sanki Pars’a arkadaşlık yapıyor” yorumunda bulundu.