Manşet

Ebru Şallı isyan etti! Savcılığa koştu!

Geçtiğimiz nisan ayında 10 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, sosyal medyadan yapılan hakaretler sonrası dayanamadı ve savcılığa başvurdu. Sosyal medyadan bu linci Şallı eşi Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam’ın organize ettiğini savundu.

Geçen 16 Nisan’da oğlu Pars’ı kaybeden acılı anne Ebru Şallı’nın başı şimdi de sosyal meydadaki küfür ve hakaretlerle dertte. Yavaş yavaş evlat acısını üzerinden atmaya çalışan ve hayatını yeniden düzene sokmaya çalışan Şallı, eşi Uğur Akkuş’la gittiği Bodrum tatilinden sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara sürekli hakaret ve küfür edildi. Bunun üzerine çok sinirlenen ve üzülen eski manken, hemen savcılığa gitti.

ORGANİZE İŞLER!

Kendisi hakkında sosyal medya üzerinden küfür ve hakaret içerikli paylaşım yapanları ihbar eden Şallı, bunun organize bir iş olduğunu öne sürdü.
Bu hakaret ve küfürlerin Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam tarafından düzenlendiği iddia eden Şallı, oğlunu kaybetmesine rağmen Sağlam’ın eylemlerine devam ettiğini de iddia etti.

HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUM

Ebru Şallı’nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars’ın 16 Nisan’da kansere yenik düşmesi sonrası, “Diğer oğlum Beren için hayata tutunmaya çalışıyorum” demişti.