GündemMagazin

Ebru Şahin’den sevenlerini üzen haber geldi: Böyle duyuruldu!

Destan dizisinin başrol oyuncularından Akkız’ı canlandıran Ebru Şahin’den hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Destan dizisinin yenı sezonda da devam edileceği düşünülürken alınan bilgilere göre duygu yüklü bir bölümle seyircisine veda edeceği öğrenildi.

İDDİA EDİLDİ

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin yer aldığı Destan’ın yayın gününde ise Oktay Kaynarca’nın iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yayınlanacağı iddia edildi.

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında; Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ebru Şahin, 28 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, kariyerine adımını 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile attı.

İlk projenin ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol alan Ebru Şahin, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Ebru Şahin, Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle şöhrete kavuştu. Şahin şu sıralar Destan adlı dizide Akkız karakterine hayat veriyor.