Magazin

Ebru Polat, Demet Akalın’ı savundu: Hepimiz özel öğretmenle büyüdük!

Şarkıcı Demet Akalın’ın kızına sigortalı özel öğretmen tutmasını savunan Ebru Polat, "Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük ne var bunda" dedi ortalık karıştı.

Kızına sigortalı özel öğretmen tuttuğu için eleştirilen şarkıcı Demet Akalın’a meslektaşı Ebru Polat sahip çıktı. Eleştirilerin yersiz olduğunu ifade eden Polat’ın, “Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük ne var bunda” sözleri sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

“ÜNİVERSİTEYE KADAR ÖZEL ÖĞRETMENİM VARDI!”

Demet Akalın, kızı Hira’nın özel öğretmen tuttuğunu söyledikten sonra eleştirilmesi üzerine Akalın ikinci bir açıklama yaparak, “Zannedersin çocuğu lord okuluna yazdırdım!!! Okul açılırsa okula gidecek dert yapmayın. Burs verdiğim çocuklar adam oldu onu yazın daha faydalı bilgi” demişti. Meslektaşına destek veren Ebru Polat, yapılan eleştirilere şaşırdığını ifade ederek, “Herkes özel öğretmenle büyüyor. Bu kadar abartılacak ne var? Benim dördüncü sınıftan üniversiteye kadar özel öğretmenim vardı. Ne var yani bunda? Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük.”

“HEPİMİZ KİM?

Polat’ın “Herkes özel öğretmenle büyüdü” sözleri sosyal medyada büyük tepki aldı. Ünlü şarkıcıya “Hepimiz derken? Kim özel öğretmenle büyüdü ki?” ve “Herkes değil, parası olan okudu” yorumları yapıldı.