Ekonomi

Düşük faizli borç kapatma kredisi kampanyası başladı!

ING Bank tarafından yapılan açıklamada düşük faizli borç kapatma kredisi kampanyası başlatıldığı belirtilerek başvuruların nasıl yapılacağı ve kredi koşullarının neler olduğu vurgulandı.

Söz konusu borç kapatma kredisi kampanyası “%1,54’ten başlayan faiz oranıyla Kredi Borç Transferi ING’de.” sloganı ile paylaşıldı ve bu kampanyaya başvuruların online olarak yapılabileceği gibi banka şubeleri üzerinden de yapılabileceği vurgulandı.

KREDİNİN AÇIKLAMASI 

ING Bank tarafından borç kapatma kredisi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Kredi borçlarını ING’ye taşıyanlar %1,54’ten başlayan faiz oranlı kredilerimize başvurarak farklı bankalara olan borçlarını kapatabilirler. Borç Transferi kampanyası ile mevcut kredilerinizi tek bir yerde toplayıp vadelerini ve aylık taksit tutarlarını yapılandırabilir, ödemelerinizi de yine tek bir yerden kolaylıkla yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Bu kredi kampanyasında 36 aya kadar vade imkanı sağlandığı belirtildi ve aylık faiz oranının yüzde 1,54 ile yüzde 2,39 arasında değişebileceği ifade edildi. Banka müşterisi olanlar ing.com.tr ”Hemen Başvur”dan, ING İnternet Şubesi’nden ve ING Mobil’den kredisini anında kullanabilir. Ancak banka müşterisi olmayanlar kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabileceğiniz vurgulandı.

3 AY GERİ ÖDEMESİZ KAMPANYA 

3 ay geri ödemesiz kampanya bulunduğu da vurgulandı. Bu doğrultuda 3 ay erteleme kampanyası hakkında yapılan açıklamada “3 ay erteleme kampanyası 5.001-100.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Aralık 2020’ye kadar yararlanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Başvuru ve detaylı bilgi için TIKLAYIN.