Magazin

Dünyaca ünlü Ellen DeGeneres babası tarafından tacize mi uğradı? Ellen DeGeneres kimdir?

“BENİ ELLE TACİZ ETTİ…”

Ellen DeGeneres çocukluğunda yaşadığı travmatik olayı ilk kez açıkladı. Netflix’te yayınlanan bir sohbet programına katılan Degeneres, annesinin “çok kötü bir adam” ile evlendiğini söyledi. Üvey babasının kendisini elle taciz ettiğini söyleyen ünlü sunucu diğer kurbanlara da seslendi. Annesi Betty DeGeneres’in meme kanseri olduğunu söyleyen DeGeneres, “Annem şehir dışındayken yanıma gelerek göğüslerimde bir nodül olmadığından emin olmak istedi ve bu yüzden beni elledi. Göğüslerime dokunup anlaması gerektiği konusunda beni ikna etti ve başka zamanlarda da yapıp bunu tekrarladı.” dedi.   

“ZORLA PENCEREDEN GİRERDİ”

Üvey babasının odasına zorla girmeye çalıştığını ve pencereden kaçtığını anlatan DeGeneres, “Anneme söylemek istemedim çünkü annemi koruyordum ve onun mutluluğunu mahvetmek istemedim.” dedi.   DeGeneres ayrıca, “Kendime kızgınım çünkü.. Bilirsiniz… Karşı koymak için çok güçsüzdüm. 15 ya da 16 yaşındaydım. Gerçekten korkunç, bu kadar detaya girmemin asıl sebebi de diğer kızların buna asla izin vermemelerini istemem” ifadelerini kullandı.   Ünlü sunucu, hikayesinin diğer cinsel taciz kurbanlarının ortaya çıkmasına yardımcı olmasını umduğunu da sözlerine ekledi.

ELLEN DEGENERES KİMDİR?

Amerikalı oyuncu ve komedyen. Stand up kariyerine Teksas’ta, küçük bir kulüpte başladı. 
Ellen isimli dizide başrolü oynadı. Emmy Ödülü almayı başardı. 
1997 ile 2000 yılları arasında aktris Anne Heche ile beraber oldu. 1999’da Anne Heche ile evlenmeyi planladı ancak çiftin ayrılması ile bu evlilik planı gerçekleşemedi. 2000 yılında 3,5 yıllık ilişkisini noktalayan Ellen DeGeneres aktris ve fotoğrafçı Alexandra Hedison ile birlikte oldu.

2004 yılında da dört yıllık ilişkisini noktalayan Ellen, Portia de Rossi ile 17 Ağustos 2008 tarihinde Beverly Hills’de evlendi. DeGeneres, de Rossi ile evleneceklerinin haberini, kendisinin sunduğu televizyon programında duyurmuştu.

25 Şubat 2007’de yapılan 79. Oscar Ödül Töreni’ni sunmuştur.

Komedyen-oyuncu Ellen DeGeneres 1982 yılında ABD’nin en komik insanı seçilmiştir. 

Ellen DeGeneres 2003`de The Ellen DeGeneres Show isimli talk show programını sunmaya başladı ve şov almış olduğu başarılı reytingleri ile yayın hayatına hala devam etmektedir.

Bir yanıt yazın