Magazin

Dünya yıldızlarının tatil tercihi Ege oldu!

Yaz tatilinin en gözde lokasyonlarından biri olan Ege sahilleri bu yıl da dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Yazın ve tatilin en gözde lokasyonlarından biri olan Ege sahilleri bu yıl da dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından ünlü isimlere ev sahipliği yapan Ege kıyıları bu sene de doldu taştı. İngiltere’nin dev kulüplerinden Arsenal’in formasını giyen Mesut Özil ailesiyle birlikte yaz tatilini geçirmek üzere Çeşme’yi seçti. İtalya’nın köklü kulübü Juventus’un formasını terleten Brezilyalı Douglas Costa ise tatilini geçirmek için Bodrum’u seçen ünlüler arasında.

ÖZİL ÇEŞME’NİN TADINI ÇIKARIYOR

Uzun süre Real Madrid forması giydikten sonra İngiliz devi Arsenal’e transfer olan Mesut Özil, bir süredir eşi Amine Gülşe ve 4,5 aylık kızı Eda ile birlikte Çeşme’deki lüks villasında yazın tadını çıkarıyor.

Yaklaşık 10 milyon lira harcayarak yenilediği evinde ailesiyle tatiline devam eden Özil, geçtiğimiz günlerde beldenin lüks plajlarından birinde görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte plajın kuytu localarından birini kapatan Özil, plaja gelen insanların da ilgi odağı oldu.

Servis elemanlarının sürekli olarak şampanya servisi yaptığı locada arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Özil, denize girmek yerine sohbet ederek gününü geçirmeyi tercih etti.

DOUGLAS COSTA VE EŞİ BODRUM’DA

Dünyaca ünlü bir diğer futbolcu Douglas Costa ise manken olan eşi Nathalia Felix ise Ege’ye inmeden önce Kapadokya’yı ziyaret etti. Kapadokya tatilinden sonra Bodrum’a giden Costa, lüks otellerden birinde eşiyle birlikte gözde tatil beldesinin keyfini çıkarttı.  Gününün çoğunu denize girerek ve spor yaparak geçiren Costa’nın eşi, seçtiği bikiniler ve fiziğiyle ilgileri üzerine çekti.