Genel

Dünya'nın beklediği oyun Half-Life: Alyx'in 2020 yılında çıkacak

Oyun dünyasının en büyük ve değerli yapımlarından biri olan Half Life‘ın yenisi duyuruldu. Valve, Half Life oyununu merakla bekleyen oyun severlere Half Life Alyx‘in çıkış tarihi Mart 2020 olarak duyurdu. Oyunu oynamak için kask satın almak gerekirken, Half Life 2’de olayların merkezinde yer alan Alyx Vance karakterinden ilham alındı. 2004 yılında duyurulan Half Life 2 haberinden bu yana oyun severlerin özellikle beklediği Half Life 3‘ün çıkış haberi olmasa da yinede oyuncularda heyecan yarattı. 

Valve, merakla beklenen yeni “Half Life” oyununu duyurdu. Half Life: Alyx’i sanal gerçeklik odaklı oynamak için kask satın almanız gerekecek. Oyunun çıkış tarihi ise Mart 2020 olarak açıklandı.

Uzaylı istilasına karşı direnişi organize edeceğiniz Half-Life: Alyx‘in ismi belirlenirken Half Life 2’de olayların merkezinde yer alan Alyx Vance karakterinden ilham alındı.Yeni oyun, Half Life 2’nin duyurulduğu 2004 yılından bu yana oyun severlerin merakla beklediği Half Life 3 haberi olmasa da heyecan yarattı. Valve, son olarak 2018 yılında Half Life 2’nin, ilk Half Life çözünürlüğünde oynanabilen versiyonu Half Life 2: Classic’i piyasa sürmüştü.

Bir yanıt yazın