EkonomiGenel

Doğal gaz faturası ödeyenler dikkat: 3 taksitle ödenebilecek!

Tüm doğal gaz abonelerini ilgilendiren kampanya açıklandı! ING kart müşterileri doğal gaz faturalarını 3 taksitle ödeyebilecekler. Kampanya tarihi 31 Mayıs’ta son bulacak.

ING Kredi Kartı’nızla 31 Mayıs 2022’ye kadar İgdaş veznelerinden veya igdas.istanbul üzerinden doğalgaz faturalarınızı ücretsiz olarak 3 taksitle ödeyebilirsiniz. Fırsattan yararlanmak için, ‘BOL GAZ’ yazıp, 2205’e sms göndermeniz gerekir.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya 1 Ekim 2021- 31 Mayıs 2022 arasında İgdaş veznelerinden veya igdaş.istanbul’dan yapılacak ödemelerde geçerlidir.

Kampanya kapsamında ücretsiz 3 taksit sunulur.

Bankamız kanallarından yapılan manuel fatura ödemeleri ve Otomatik Fatura Talimatları taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanya Garanti BBVA POS’larından gerçekleştirilen ödemeler için geçerli olur.

Kampanyaya katılabilmek için BOL GAZ yazıp, 2205’e sms göndermek gerekmektedir. Gönderilen SMS’ler, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.

Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Kampanyaya sms ile bir kez katılım sağlandıktan sonra 31 Mayıs’a kadar igdaş veznelerinden ve igdaş.istanbul ‘dan yapılan sms gönderimi sonrası gerçekleşmiş ve ekstreleşmemiş tüm harcamalar 3 taksite bölünür.