EkonomiGündem

Doğal Gaz Faturası Kabarık Gelenlere Açıklama Yapıldı: Başvuran Taksitle Ödeme Yapacak

Doğal gaza gelen zamlar sonrasında vatandaşlar doğalgaz faturalarını ödemekte zorlanır hale geldi. Vatandaşın belini bükmeye devam eden doğal gaz faturaları için, bankalar kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Dar gelirli vatandaş kabarık doğal gaz faturalarını tek seferde ödemeye zorlanırken müşterisi oldukları bankaların doğal gaz kampanyalarından yararlanmak adına araştırma yapmaya devam ediyor.

Garanti BBVA bonus, doğal gaz borcu bulunan vatandaşları ilgilendirecek bir kampanya yaptı. Garanti BBVA resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: İgdaş veznelerinden ve igdas.istanbul sitesinden gerçekleştirilen işlemler için geçerli olacak. Peşin gerçekleştirilen işlemler için 3 taksit uygulanacak. Kampanyaya katılmak için son gün 31 Mayıs 2022.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

İgdaş veznelerinden ve igdas.istanbul sitesinden gerçekleştirilen peşin işlemler 3 taksite bölünecektir.

Kampanyaya katılmadan önce yapılan Doğalgaz faturası ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin ödeme yapmadan önce katılım sağlamaları gerekmektedir.

Kampanya Garanti BBVA POS’larından gerçekleştirilen ödemeler için geçerlidir.

BonusFlaş’tan kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan “HEMEN KATIL”ın tıklanması veya GAZ yazarak 3340’a gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya Katılmak İçin

İlk harcamadan önce GAZ yazın 3340’a gönderin ya da BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklayın.

Bonus Flexi, Flexi ve Bonus Genç ile katılmak için, İlk harcamadan önce EVET GAZ yazın, bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi ile 3340’a gönderin ya da BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklayın.