Ekonomi

Doğal gaz faturanız 150 TL ve üzere gelenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bankkart ile İGDAŞ’tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılacağını bildirdi. Kartınızın son 6 hanesi ve güvenlik kodu ile kampanyaya katılabilirsiniz. Peki kampanyaya nasıl katılıcaz? İşte detaylar

Kampanya Koşulları:

Bankkart’ın kredi kartı uygulaması ile 31 Mayıs 2022’ye kadar İGDAŞ vezneleri ve http://www.igdas.istanbul/ üzerinden yapılacak tek çekim fatura ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı!

Kampanyaya 01 Ekim 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanalı ile katılım sağlanabilir. SMS ile katılım için asıl kart sahipleri “IGDAS” yazıp banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından 4757’ye SMS göndermelidir. Bankkart Başak kartlar için asıl kart, asıl kartın bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonundan SMS göndermelidir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri başvurabilecektir.

Katılım sağlayan müşterilerin İGDAŞ vezneleri ve igdas.istanbul üzerinden yapacakları doğalgaz fatura ödemeleri ücretsiz olarak 3 taksite bölünecektir.

İşlemlerin mutlaka katılım sağlandıktan sonra ve Bankkart POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.

Bankkart’ın kredi kartı uygulaması ile yapılan işlemler kampanyaya dahildir. Ek kartlar ile yapılacak işlemler asıl kartın harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business kartları kampanyaya dahildir.

Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılmadan önce yapılan doğalgaz faturası ödemeleri ve iptal edilen işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Kampanyaya katılmak için yurtiçinden gönderilecek olan SMS’ler ücretsizdir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.