Gündem

Doğal gaz duyurusu yapıldı: Sakın inanmayın, başınıza gelirse…

Doğal gaz duyurusu yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), tarafından yapılan duyuruda, uygun fiyatta doğal gaz teklif eden şahıslara inanılmaması gerektiği bildirildi.

Doğal gaz özellikle kış aylarında sıklıkla gündeme gelen konulardan bir tanesi oluyor. BOTAŞ yaptığı yazılı açıklama ile uygun fiyata doğal gaz tedarik edebilecekleri vaadinde bulunan şahıslara itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.

Yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı:

Bazı şahıs ve/veya şirketlerin, Kuruluşumuz ve yetkilileri tarafından düzenlenmemiş sahte belgeler kullanmak suretiyle uygun fiyata doğal gaz tedarik edebilecekleri vaadiyle yurt içinde ve yurt dışında sahtecilik ve dolandırıcılık faaliyetlerine teşebbüs ettikleri tespit edilmiştir.
Kendilerini özel bir şirketin yetkilisi olarak tanıtarak, Kuruluşumuz tarafından kendilerine teklif edilen uygun fiyatta doğal gaz olduğu, bu doğal gazı satabilecekleri ve benzeri söylemlerde bulunan şahıslara itibar edilmemelidir.

Olası bir dolandırıcılık olayına maruz kalınmaması adına, Kuruluşumuz logosu, Kuruluşumuz ve yetkililerinin adı ve taklit edilen imzaları kullanılmak suretiyle düzenlenen sahte belgelerle uygun fiyata doğal gaz tedarik edebileceklerini söyleyerek menfaat talep eden kişi ya da kuruluşlara itibar edilmemelidir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.