Magazin

Disney Plus Fırtınası Hız Kesmeden Devam Ediyor! Tüm Dünyada Beğeni ile İzlenen Türk Dizisinin Yayın Hakkını Aldılar!

Dünyanın en ünlü dijital yayın platformlarının başında gelen Disney Plus’un Türkiye’de yayına başlayacağını duyurması ile pek çok yapımın seyirci ile bulaşacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yayına başlayan Disney Plus, Türkiye’deki izleyicilerine özel olarak pek çok dizi ve filmi yayına sokmuştu. Disney’in çalışmaları hız kesmeden devam ederken, aboneleri sevindirecek bir yeni haber geldi. Detaylar haberimizde…

Dizi Aşkı Gerçek Olmuştu

Ülkemizdeki en sempatik bulunan çiftlerin başında gelen Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, sekiz yıldır devam eden birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmaya hazırlanıyor. 2014 yılında izleyici ile buluşan Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kiraz Mevsimi isimli dizinin setinde tanışan çift, kısa sürede birbirlerine aşık olmuş ve ilişki yaşamaya başlamışlardı.

Kiraz Mevsimi isimli dizide iki aşığı canlandıran Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, uyumlu performansları ile izleyenlerin beğenisini kazanmışlardı. Dizinin beklentilerin çok üstünde izlenme oranları yakalamasında çiftin performansı aslan payını almıştı.

Romantik Komedi Türünü Öne Çıkarmıştı

Yaz sezonu dizisi olarak başlayan Kiraz Mevsimi, reyting rekorları kırması üzerine başarılı performansını yeni sezona da taşımış ve tam iki sezon boyunca ekranlarda kalmıştı. Yaz aylarında romantik komedi türünde diziler yayınlanmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi bu dizinin başarılı performansı etkili olmuştu.

Yapımcılığı Süreç Film’in üstlendiği dizi, yalnızca ülkemizde değil ülke sınırları dışında da başarılı performanslara imza atmıştı. Başta İspanya olmak üzere, İtalya ve Brezilya’da da oldukça sevilmişti. Hatta İspanya’daki başarılı performansı ile ülkede en çok izlenen ikinci Türk dizisi olma unvanını almıştı.

Efsane Dizi Geri Dönüyor

59 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan dizi, hayranları tarafından en çok özlenen diziler arasında yer almıştı. Kiraz Mevsimi dizisi sevenlerine müjdeli haber Disney Plus’tan geldi. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin performansını çok yakında Disney Plus ekranlarında olacak.