Ekonomi

Dikkat: Yeni Yıl hediyesi olarak 200 TL verilecek! Garanti BBVA’dan büyük kampanya!

Garanti BBVA’dan sevindirecek bir haber geldi. Kampanya, ilk kez Garanti BBVA müşterisi olan Bonus kart sahibi olanlar faydalanabilecek. Kampanyalarının arkası kesilmeyen bankalardan birisi olan Garanti BBVA, yeni yıla girerken yepyeni bir kampanya ile daha müşterilerini sevindirdi.

Garanti BBVA signs risk-sharing deal with EBRD for investment financing | Daily Sabah

13 Aralık 2021 tarihinde başlayan 16 Ocak 2022 tarihinde sona erecek olan kampanya için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Çünkü kampanyaya katılım sağlayabilmek için 31 Aralık’a kadar dijital kanallardan kart başvurusu yapmanız ve 16 Ocak 2022 tarihine kadar da belli bir miktarda harcama yapmanız gerekiyor. Siz de kampanyanın size sunduğu Bonus’lardan yararlanmak istiyorsanız iacele edin. İşte kampanyanın tüm detayları ve gereken şartları…

Sizin İçin Sunduklarımız | Garanti BBVA

 

200 TL Bonus Kazanmak ne yapılması gerekiyor?

Garanti BBVA, dönem dönem yaptığı çeşitli kampanyalarla müşterileri için oldukça avantajlı fırsatlar yaratan bankalar arasında yer alıyor. Yeni yıl öncesinde başlatmış olduğu bu son kampanyaya ise 13 – 31 Aralık tarihleri arasında dijital kanallardan kart başvurusu yapanlar katılabiliyor.

 

13-31  tarihleri arasında dijital yöntemlerle başvurmuş olduğunuz kartla 1- 16 Ocak tarihleri arasında yapacağınız 200 TL ve üzeri ilk harcamanızdan sonra da 200 TL bonus kazanabiliyorsunuz. Kısacası kampanyaya yalnızca ‘Bonus.com.tr’ ya da ‘Garanti BBVA Mobil’ üzerinden başvuru yapılabiliyor. Yapacağınız başvuru Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı ve Paracard Bonus ile  katılım sağlayabiliyorsunuz.

Kampanya, ilk kez Garanti BBVA müşterisi olan Bonus kart sahibi olacaklar için geçerlidir. Bu kapsamda yapılan 200 TL harcamaya 200TL bonus verilir.

Merkez Bankası'ndan şaşırtıcı TL tutumu!

Kampanya 13-31 Aralık tarihleri arasında yalnızca dijital kanallardan başvuru yapılan kartlar için geçerlidir. Söz konusu başvurularınızı şube ya da ATM’lerden değil bonus.com.tr adresinden gerçekleştirmeniz gerekir.

Yeni kart sahiplerinin 1-16 Ocak tarihleri arasında yapakları 200 TL ve üzeri ilk harcamaya kampanya kapsamında 200 TL Bonus hediye verilir.

Kampanyadan 1 müşteri yalnızca 1 kez faydalanabilir. Kampanya müşteri esaslı olduğu için farklı kartlarla da olsa bir müşteriye yalnızca bir kez kampanyadan yararlanma hakkı veriliyor.

Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus ve Paracard Bonus kartlar dahildir. Bonus Flexi, Flexi Ticari kartlar, Bonus Genç kart kampanya kapsamında değildir.

21 Ocak – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında kazanılan ve kullanılmayan bonuslar 1 Şubat 2022 tarihinde geri alınır.