İzmir Haberleri

Dikkat! Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması! 12 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya’da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son değerlendirmeler paylaşıldı. Ek çok merak edilen konular arasında yer alan “Bugün hava nasıl olacak?” sorusuna meteoroloji Genel Müdürlüğünden açıklama geldi.

Son dakika olarak Ege Bölgesi verilerini paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre,  bugün havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olacağı bildirildi. Bununla birlikte buzlanma ve don olayına karşı vatandaşlar uyarıldı.

İzmir’de hava sıcaklığı 14 dereceyi bulurken bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi aralıklı yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmurlu geçecek.

Yağış alan yerlerde hava sıcaklığı 2-3 derece azalacak.

Rüzgar, değişik yönlerden hafif, öğle saatlerinde zaman zaman kuzeydoğudan orta kuvvette esecek.

EGE HAVA DURUMU

Bugün Ege’de havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don bekleniyor.

İşte il il hava durumu:

A.KARAHİSAR °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu

İZMİR °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu

MANİSA °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu

YURT GENELİNDE HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son veriler paylaşıldı. MGM’ye göre: Ülkede parçalı ve bulutlu hava hâkim olacak. Marmara, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda havanın yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerinde yağmur beklenirken, yağışlı diğer yerlerde karla karışık yağmur bekleniyor.

Bir yanıt yazın