Ekonomi

Dijital kredi ile şubeye gitmeden anında başvuru yapın: Paranız hemen hesabınıza geçsin

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından dijital kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya “Dijital Kredi ile Şubeye Gitmeden Kredi Kullanma Kolaylığı Ziraat’te” sloganı ile paylaşıldı. Bu kredi kampanyasında 36 ay vade imkanı sağlanırken şubeye gitmeden başvuru yapabilir ve paranız hesabınıza geçebilir.

KREDİNİN AÇIKLAMASI 

Banka tarafından bu kredi kampanyası hakkında açıklama yapıldı ve bu açıklamada “Maaşını Bankamızdan alan emekli ve çalışan müşterilerimizin ihtiyaçlarının finansmanında kullanabileceği Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden bu krediye başvuru yapılabilen açıklamada 36 aya varan vade imkanı sağlandığı duyuruldu. Bu kredi kampanyasının açıklamasında olumlu değerlendirilen kredilerin Şube veya mobil uygulamadan hesaba aktarılacağı vurgulandı.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Ziraat Bankası tarafından kredinin özellikleri şöyle belirtildi:

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabilir,

36 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır,

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.