Kamu

Devlette güvenlik görevlisi olmak isteyenler okusun: İlan verildi!

Kamu kurumlarında güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Yapılan duyuruya göre güvenlik görevlisi kadrosunda personel alımı yapılacak. İlandaki şartları sağlayanlar ise ilanın Resmi Gazete’de ve üniversite web sayfasında yayınladığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapması gerekiyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar mühendis, psikolog, büro personeli, sağlık teknikeri, röntgen teknisyeni, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli kadroları için gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyenler için başvuru şartları, istenen belgelere, başvuru yeri ve tarihi açıklandı.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI ve İSTENİLEN BELGELER:

Müracaatlar ilanın Resmi Gazete’de ve Üniversitemizin web sayfasında (www.mu.edu.tr) yayımlandığı tarih itibariyle, 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek) Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Posta, fax, e-posta, internet kanalı vb. yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İstenilen Belgeler:
1. Başvuru formu (Üniversitemiz web sayfasında ilan metni içerisinde bulunmaktadır.)
2. 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi.
3. Mezuniyet Belgesi (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (e-Devlet üzerinden alınan nüfus kayıt örneği de kabul edilecektir.)
5. Bir adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)
6. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
7. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
8. SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü (Emeklilik, yaşlılık aylığı almadığının belirtilmesi gerekmektedir.)
9. Özel şartlarda istenen diğer belgeler (Özel Güvenlik Kimlik Kartı, SCR Belgesi, Sürücü Belgesi, Deneyim Belgesi v.s.)
– Adayların, KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile kontrol edilecek olup, tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuruları dikkate alınmayacaktır.
– Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, yerleştirme işlemi yapılmış olsa dahi iptal edilecek, Üniversitemiz tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.