Gündem

Detaylar ortaya çıktı: Şişli’de 2 kişiyi öldüren cani, intihar notu bırakmış!

Son dakika gelişmesi… Türkiye bugün İstanbul’un Şişli ilçesindeki Fulya mahallesinde işlenen korkunç cinayetle sarsıldı. Caninin intihar ederek can vermesinin ardından detaylar ortaya çıktı. Meğer cani, olayı işlemeden önce cebine intihar notunu da koymuş. İşte detaylar…

İstanbul Şişli Fulya’da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Yapılan incelemede 3 kişinin silahla öldürüldüğü belirlendi. İlk belirlemelere göre Yavuz Selim Bektaş adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın’ı öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

Yapılan incelemede Varol’un, cani Bektaş’tan tehdit aldığı iddiasıyla geçen yıl şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Beril Varol’un şikayeti üzerine mahkeme tarafından Bektaş’a 6 ay uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Bu sürenin Aralık 2021 yılında dolduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Bektaş’ın cebinde bulunan intihar notu dikkat çekti.

‘YAŞAMAMIN ANLAMI YOK’

Beril Varol ile Ömer Akın’ı öldürdükten sonra intihar eden ve müzisyen olduğu ortaya çıkan Yavuz Selim Bektaş geriye bir not da bıraktı. İntihar notunda “Yapacağımı yaptım. Artık yaşamamın anlamı yok” diye yazdığı belirlendi. Olay mahallinde bulunan intihar notu incelemeye alındı.