EkonomiGenel

Depoyu fullemek isteyenler dikkat: Benzin, motorin, LPG alımlarında indirim yapılacak!

Araç depolarını dolduracak fırsat açıklandı! Yakıt fiyatları vatandaşların ödemekte zorlanacağı seviyede ilerlerken Shell istasyonlarında bütçeleri rahatlatacak kampanya 16 Mayıs itibariyle başladı. Buna göre 16 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Bonus üyesi SHELL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza 60 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı elde edilebilecek.

Kampanyaya kısa mesaj ile katılanlar en fazla 40 TL bonus/indirim, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 50 TL bonus kazanacak. BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 200 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde ekstra 10 TL bonus verilecek.

YAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya 16 Mayıs 2022 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında geçerlidir.
Kampanyada yapılan 4 defa 200 TL ve üzeri işlemler 40 TL bonus / indirim kazanacaktır. Kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığı ile katılan kart sahipleri 50 TL bonus kazanacaktır.
Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 200 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 40 TL bonus/indirim, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 200 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde ekstra 10 TL bonus verilecektir.
Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalıdır.
Kampanyada katılım sonrasında yapılan alışverişler dikkate alınacaktır.

Ekstra 10 TL bonus kazanmak için Shell istasyonlarında ödeme BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak tamamlanmalıdır. Kasa yetkilisine ödemeyi gerçekleştirmeden önce ödemenin mobil ödeme veya QR kod ile yapılacağı bilgisi verilmelidir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 10 TL bonus kazanabilir. İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır. Shell istasyonlarında yapılan 4 defa 200 TL ve üzeri işlemlerde sms ile katılıma 40 TL bonus, BonusFlaş ile katılıma 50 TL bonus verilecek kampanya ile birleştirilebilir. 200 TL lik harcamalardan yapılacak ilk BonusFlaş’tan mobil ödeme veya QR ile ödemeye ekstra 10 TL bonus kazanılacak olup, toplamda en fazla 60 TL ye kadar bonus kazanılabilir. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilebilir, ek kart dahildir.

KAMPANYAYA KATILIM

Mobil veya QR ile ödeme kampanyasından yararlanmak için 50 TL bonus kampanyasından bağımsız olarak BonusFlaş üzerinden “Mobil veya QR ile ödemeye özel ekstra 10 tl bonus” kampanyasında “HEMEN KATIL” butonu tıklanmalıdır. BonusFlaş’ta yer alan Mobil Ödeme özelliği Android 5 ve üzeri işletim sistemine sahip NFC özellikli cihazlar ile kullanılabilir.

Kazanılan bonus, 7 Temmuz – 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılmalıdır. 7 Ağustos tarihinden sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.