EkonomiGündem

Deposuna benzin alacaklar dikkat: Para verilecek!

Akaryakıt kampanyası duyurusu yapıldı. İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden akaryakıt kampanyasına katılan müşterilerine maxipuan verileceğini duyurdu. Buna göre, bankamatik kartıyla Maximum anlaşmalı Shell istayonlarından farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilecek 150 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak akaryakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL MaxiPuan verilecek.

İş Bankası bankamatik kartı olanlara özel kampanya açıklaması yapıldı. Kampanyaya 15 Şubat tarihine kadar katılım sağlanabilecek. Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan işlemler:

İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) Aynı gün içerisinde yapılan 150 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı:

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 22 Şubat 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 7 Mart 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 8 Mart 2022 tarihinde silinecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir.