Denizli HaberleriGündem

Denizli’de tekstil fabrikasına silahlı saldırı düzenlendi!

Denizli'de bir tekstil fabrikasına uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen saldırıda fabrikada kimsenin olmaması faciayı önledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli’de bir tekstil fabrikasına uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen saldırıda fabrikada kimsenin olmaması faciayı önledi.

Olay, Pamukkale ilçesi Kale mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler araçla gelip uzun namlulu silahla saldırı düzenledi. 5 el ateş edilen saldırıda iş yerinin birçok camına kurşun ve saçmaları isabet etti.

FABRİKANIN KAPALI OLMASI FACİAYI ENGELLEDİ

Olayın ardından güvenlik kulübesinde bulunan güvenlikçi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliklerini tespit etmeye çalıştı.

 

Fabrikanın kapalı olması sebebiyle olayda yaralanan olmazken, ekipler tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonrası, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Güvenlik görevlisi ise ilk başta ateş seslerini duyduğunu ve şahısların saldırıdan sonra hızlıca olay yerinden ayrıldığını belirtti.