Denizli Haberleri

Denizli’de maskesiz yakalanan esnaf: Gebermek istiyorum, canıma yetti!

Denizli'de koronavirüse meydana okumasıyla gündeme gelen esnaf, denetimde maskesiz yakalanınca “Gebermek istiyorum, canıma yetti” diyerek kendisini savundu.

Denizli’de koronavirüs salgını ilk yayılmaya başladığı dönem meydana okuyarak maske takmayı reddederek gündeme gelen esnaf, denetimde maskesiz yakalanınca “Gebermek istiyorum, canıma yetti” diyerek kendisini savundu.

UYARILARA RAĞMEN ELDİVEN TAKMADILAR!

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Türkiye’nin 81 ilinde yapılan kapsamlı yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri denetimi Denizli’de de yapıldı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda koronavirüs denetiminde bulundu.
Vali Atik, vatandaşların temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymaları gerektiği konusunda uyarırken, iş yerlerinin aldığı tedbirler de denetlendi. Bir lokantada çalışanların eldiven takmadığını görünce uyarıda bulunan Atik, buna rağmen eldiven takmadan döner kesmeye devam eden çalışanlar ve iş yerine cezai işlem uygulattı. Vali, sağlık ekiplerinin iş yerini daha sonra da denetlenmesi konusunda uyarıda bulundu.

KORONAVİRÜS’E MEYDAN OKUMUŞTU!

Vatandaşlarla sık sık sohbet eden Vali Atik, bir esnafın maske takmadığını görmesi üzerine “Maskeniz neden takılı değil?” diye sordu. Koronavirüs salgınının ilk yayılmaya başladığı günlerde maske takmayı reddederek “Koronavirüs neredeyse gelsin beni bulsun” sözleriyle gündeme gelen Üzeyir Yazır’ın, “Gebermek istiyorum, canıma yetti” şeklindeki cevabı tepkilere neden oldu. Vali Atik’in maske takması konusunda uyarması ile maskesini takan Üzeyir Yazır, para kazanamadığını belirterek, daha önce haberlere konu olduğunu söyledi.