Denizli Haberleri

Denizli’de koronavirüsten yeni ölüm!

Denizli'de koronavirüs nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybetti. Mahallenin muhtarı hayatını kaybeden kişiyle temas halindeki yakınlarının karantinaya alındığını söyledi.

Denizli’de 84 yaşındaki bir kadın koronavirüs şüphesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı kadına temas halinde olan yakınları ise karantina altına alındı.

Korona virüs Denizli’de can almaya devam ediyor. Şimdiye kadar 4 can alan virüsün son kurbanı 84 yaşındaki bir kadın oldu. Edinilen bilgiye göre Pamukkale’nin Cankurtaran Mahallesinde ikamet eden 84 yaşındaki yaşlı kadın korona virüs şüphesi ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı kadının daha önce rahatsızlandığı 3 gün kontrol için hastaneye gidip geldiği, 10 gün önce de ambulansla korona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

TEMAS EDENLER KARANTİNAYA ALINDI

Mahalle Muhtarı Özgür Sarıkaya, yaşlı kadına temas eden yakınlarının ve diğer kişilerin karantina altına alındığını mahallede ise tümüyle bir karantinanın uygulanmadığını söyledi.

ÖLENLERİN SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Denizli’de korona virüs kaynaklı ölü sayısı 6’ya yükseldi. Hasta sayısının 100’e yaklaştığı Denizli’de Merkezefendi ilçesinde ikamet eden 62 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Korona virüs testi pozitif çıktıktan sonra hemen hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşlı kadının güvenlik önlemleri eşliğinde Servergazi Mezarlığında toprağa verildi.