Denizli HaberleriMuğla Haberleri

Denizli’de koronavirüs testi pozitif çıktı! Filyasyon ekibi Muğla’da düğünde buldu

Denizli'de İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk sosyal medya hesabı Twitter'dan koronavirüs testi pozitif çıkan bir kişinin Muğla'da filyasyon ekipleri tarafından düğüne katıldığını belirterek uyarılarda bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulunarak Denizli’de bir kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını filyasyon ekiplerinin ise o kişiyi Muğla’da bir düğünde bulduğunu bildirerek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

“KURALLARA UYULMAZSA BU YASAKLARI GETİRİR”

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “An itibari ile Covid pozitif gelen bir kişiyi maalesef ki Muğla tarafında bir düğünde bulduk. Sağlık ekiplerimiz düğüne filyasyona gidiyor. ‘Maske, mesafe, hijyen’ dedik. ‘Kurallara uyulmazsa bu yasakları getirir’ dedik. Çok çalıştık. Hem hastalarımızı tedaviye hem de hastalık yayılmasın diye bilgilendirmeye çalıştık. Tekrar tekrar söylemek istiyorum, yeniden düğünlerimizi kutlayalım, el ele halay çekip zeybek oynayalım istiyorsak maske, mesafe, hijyen. Sizlere iyi uykular biz işteyiz. Kalın sağlıcakla” dedi.