Denizli Haberleri

Denizli’de korkunç olay! 2 çocuk babası kahvehanede intihara teşebbüs etti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Erhan A. sürekli gittiği kahvehanenin tuvaletine giderek intihara teşebbüs etti. Kahvehane sahibinin Erhan A.'yı bulması üzerine olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulunurken hastaneye kaldırılan Erhan A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde evli ve 2 çocuk babası Erhan A. sürekli gittiği kahvehaneye gelerek işletme sahibinin dükkandan çıktığı sırada tuvalete girdi.

TUVALETE KOŞTU

Yandaki esnafa çay götüren işletme sahibini telefon ile arayan aile üyeleri, Erhan A.’nın birkaç gündür eve gitmediğini ve kendisinin yakın zamanda görüp görmediğini sordu. Bu sırada Erhan A.’nın tuvalete gittiğini gören işletme sahibi telefonu kapattıktan sonra tuvalete koştu.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

İşletme sahibi tuvalet kapısını açtığı sırada Erhan A.’yı kanlar içinde yerde buldu. O anki panikle kahvehanede bulunan diğer vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan ve tekstil işçisi olduğu öğrenilen Erhan A., sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulunurken hastaneye kaldırılan Erhan A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.