Denizli Haberleri

Denizli’de kontrolünü kaybeden otomobil evin bahçesine uçtu!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin istinat duvarına çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralandı. İşte detaylar...

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Gerzele Mahallesi Gerzele Caddesi üzerinde akşam saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen 20 ZK 170 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin istinat duvarının üzerinden geçerek bahçeye düştü.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ
Evin bahçesine uçan otomobilin sürücüsünün imdat seslerini duyarak dışarıya çıkan çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerine gelen vinç yardımıyla evin bahçesine düşen otomobil çıkartıldı. Ev sahibi Ali Rıza Yeniyol, “Televizyon izliyordum, bir gürültü oldu ve çıktım baktım araba ters gelmiş. Ben görmedim, sadece bir bayan bağırıyordu ondan sonra ambulans geldi, aldı gitti. Başka bir şey görmedim” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.