Denizli Haberleri

Denizli’de iki kardeşin zor anları!

Denizli'de iki kardeş kamp yapmak için çıktıkları kayalık alandan inmek isterken orada mahsur kaldı. Ekiplerle iletişime geçen kardeşleri ormanlık alanda arama çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar sonucunda iki kardeş mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı. 

Denizli’de Gizem G. (30) ve Öktem G. (22) isimli iki kardeş hafta sonu kamp yapmak için çıktıkları ormanlık alanda kayalıklardan inmek isterken mahsur kaldı. Ekiplerle iletişime geçen kardeşleri ormanlık alanda arama çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar sonucunda iki kardeş mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Gizem G. (30) ve Öktem G. (22) isimli iki kardeş hafta sonu kamp yapmak için çıktıkları ormanlık alanda kayalıklardan inmek isterken mahsur kaldı. AFAD ekiplerine yapılan ihbar üzerine iki kardeş için Şirinköy Mahallesi ormanlık alanda arama çalışmaları başlatıldı.

Gece saatlerinde abla kardeş ile iletişime geçen ekipler, alanın sarp kayalık olması ve kardeşlerin isteği üzerine kurtarma çalışmasını bir sonraki güne bıraktı. Sabah saatlerinde tekrar alana giden AFAD ekipleri, Gizem G. ve Öktem G.’yi mahsur kaldıkları alandan kurtararak araçlarının yanına bıraktı. Burada sağlık kontrolü yapılan kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.