Denizli Haberleri

Denizli’de feci kaza! Araçlar birbirine girdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Celal Y. idaresindeki otomobil seyir halindeyken nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önündeki polis aracına çarptı. Polis aracına çarpması sonucu 5 araç kaza yaptı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 20 PR 524 plakalı Celal Y., idaresindeki  Renault marka hafif ticari aracıyla seyir halindeyken sürücüsünün nedeni bilinemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önündeki polis aracına çarptı.

5 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Otomobillerin birbirine çarpması sonucu 5 araç kaza yaptı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri bir yandan araçları yolun kenarına almaya çalışırken bir yandan ise yol güvenliğini sağlamaya çalıştı.

Kazanın meydana geldiği bulvar üzerinde oluşan uzun araç kuyrukları dikkatlerden kaçmadı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

“SOLUMDAN BENİ VURDU”

Kazaya karışan araç sürücülerinden Adem Gümüş, “Gümüşler ışıklarından kalkıp, ticari araç önümüzde manevra yaptı. Önümde benim beyaz otomobil vardı ve oda polis arabasına vurdu. Sağlı sollu manevra yapınca sıkıştırma olduğu için beyaz otomobil sahibi polis arabasına vuruyor. Araç sahibi sağa manevra yaptıktan sonra beni sıkıştırdı ve solumdan beni vurdu” dedi.