Denizli HaberleriGündem

Denizli’de düğünde aileler birbirine girdi! Gelin hastanelik oldu

Denizli'de bir düğünde iki aile üyeleri birbirine girdi. Kavga sırasında sandalyelerin hava uçuşmasının ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan olayla gelin fenalık geçirerek bayıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ve fenalık geçiren iki kişiyi Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Olay Denizli’de Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesinde meydana geldi. Düğünün bitmesine az süre kala iki aile üyeleri arasında kavga çıktı. Kavga sırasında sandalyelerin hava uçuşmasının ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan olayla gelin fenalık geçirerek bayıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ve fenalık geçiren iki kişiyi Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Çevredeki vatandaşlar, ayırma çabalarının sonuçsuz kalması üzerine polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve Yunus timleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafları ayırmaya çalıştı. Polis ekiplerinin tüm uğraşlarına rağmen taraflar ayrılmayınca coplarla müdahale etti. Bir kişi kafasından aldığı darbe ile yaralanırken gelin ve misafirlerden bir kişi fenalık geçirerek bayıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ve fenalık geçiren iki kişiyi Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı.

OLAYIN ARDINDAN BARIŞTILAR

Polis ekiplerinin tarafları ayırması üzerine iki taraf evlerine dağıldı. O sırada polis ekipleri iki aile üyesini barıştırmak için çaba sarf etti. Gelin ve damat tarafında aile büyükleri gelerek barıştı. O esnada bir şahsın “Bugün burada hiçbir şey olmamış gibi yapıyoruz” demesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.