Denizli Haberleri

Denizli’de aracını tamir ettirmek bahanesiyle cinayet işledi!

Denizli'nin Buldan ilçesinde babasına ait iş yerinde oto tamirciliği yapan Kerim Çoban'ın dükkanına Musa Kaya isimli şahıs otomobilini tamir ettirmek bahanesi ile dükkana geldi. Aracı tamir etmek için otomobili altına giren Kerim Çoban'ı Musa Kaya pompalı tüfekle vurdu. 1 çocuk babası Kerim Çoban hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Denizli’nin Buldan ilçesinde babasına ait iş yerinde oto tamirciliği yapan Kerim Çoban’ın dükkanına Musa Kaya isimli şahıs otomobilini tamir ettirme bahanesiyle geldi.

POMPALI TÜFEKLE VURULDU
Ancak aracın altına girdiğinde, güvenlik görevlisi Musa Kaya tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Saldırgan kaçarken, bacaklarına ve karnına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Çoban, ambulansla Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan da Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan 1 çocuk babası Kerim Çoban, bu sabah hayatını kaybetti.

KORKUTMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
Öte yandan kaçtıktan bir süre sonra polise teslim olan Musa Kaya, tutuklandı. Kaya’nın polise ilk olarak Çoban’ı bir hafta önce tartıştıkları için öldürdüğünü söylediği ardından da ifade değiştirerek, olaydan 10 gün önce üzerine otomobil sürdüğü gerekçesiyle kızdığı Kerim Çoban’ı korkutmak istediğini ancak tüfeğin yanlışlıkla ateş aldığını anlattığı öğrenildi.