Denizli HaberleriEge HaberleriGündemYerel Haberler

Denizli’de Acı Son! Cansız Bedeni Bulunan Gencin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Denizli’yi çalkalayan ölümün nedeni belli oldu. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda ihbar alan polis ekipleri gittikleri bir apartta 25 yaşındaki gencin cansız bedeni ile karşılaşmış, gencin kız arkadaşı gözaltına alınmıştı.

Gençlerin uyuşturucu partisi ölümle bitti

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde  meydana gelen olayda, Alınan bilgilere göre gece kiraladıkları apartta buluşan sosyal medyadan tanışan Oğuzhan Çalhan, ve S.K. alkol ve uyuşturucu aldıktan sonra geceyi birlikte geçirmiş, iddialara göre sabah saatlerinde uyanan Oğuzhan Çalhan’a seslenen ve Çalhan’ı hareketsiz yatar halde bulan genç kız panikle durumu polis ekiplerine bildirmişti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiş, sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Çalhan’ın hayatını kaybettiği tespit edilmişti. Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarında apart odasında bir miktar uyuşturucu madde bulunmuş, Oğuzhan Çalhan’ın cansız bedeni, otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken geceyi birlikte geçirdiği S.K. gözaltına alınmıştı.

Otopsi Sonucu Ortaya Çıktı

Edinilen bilgilere göre 25 yaşındaki gencin kalp krizinden hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Çalhan’ın geceyi birlikte geçirdiği S.K. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.