Gündem

Denizli’de 5 yaşındaki çocuk balkondan düştü! Annenin gözyaşları yürekleri dağladı

Denizli’de 5 yaşındaki çocuk 2. kattaki evlerinin balkonundan zemine düştü. Dengesini kaybedip düşen küçük çocuğu gören vatandaşlar hemen ekiplere haber verdi. Evlerinin yakınındaki okuldan dönen anne, kötü haberi alınca kahroldu. Yaralı çocuğunun başında bekleyen anne gözyaşlarına boğuldu.

Korkunç olay, öğleden sonra saat 15.30 sıralarında Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi 1521 Sokak numara 1 adresinde bulunan 3 katı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın ikinci katında ailesiyle birlikte yaşayan 5 yaşındaki D.A’yı evde yalnız bırakan annesi, 5 dakika mesafede olan okulda eğitim gören diğer kızını almaya gitti. Bu sırada oynamak için balkona çıkan D.A., bir anda dengesini kaybederek 2’nci kattan zemine düştü. Kız çocuğunun düştüğünü gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

ANNE, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Evinin hemen yakınındaki okuldan dönerken olayı haber alan anne, büyük bir şok yaşadı. “Annem özür dilerim bir tanem. Okula gittim anneciğim. Hiç çıkmazdı oraya. Bütün kapılarım pencerelerim kapalıydı. Her şey 5 dakikada oldu. Allah’tan öbür tarafa düşmemiş” diyerek gözyaşı döken anneyi, kızının durumunun iyi olduğunu söyleyen sağlık ekibi ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Kızının başından bir an olsun bile ayrılmayan annenin feryatları, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.