Denizli Haberleri

Denizli’de 30 yaşındaki kadının ölümüyle ilgili şoke eden iddia!

Denizli'de 30 yaşındaki Sibel K., iddialara göre evine gittiği erkek arkadaşıyla alkolle birlikte uyuşturucu madde kullandı. Bunun üzerine aniden fenalaşan Sibel K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kadının kesin ölüm nedeni için otopsi yapılacağı bilgisine varıldı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde iddialara göre, 30 yaşındaki Sibel K. erkek arkadaşı Mehmet Yasin E.’nin evine gitti ve ikili evde alkolle birlikte uyuşturucu madde kullandı. Daha sonra Sibel K., aniden rahatsızlandı. Mehmet Yasin E. sağlık ekiplerine durumu haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, genç kadını hastaneye kaldırdı. Ancak astım hastası olan Sibel K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HASTANEDE KALBİ DURDU

Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Sibel K.’nin bu sabah ateşi yükselip, kalbi durdu. Duran kalp, doktorların tüm müdahalesine rağmen tekrar çalıştırılamadı. Sibel K.’nin ölümü şüpheli bulununca savcılık soruşturma başlattı. Astım hastası olduğu öğrenilen Sibel K.’nin kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Polis, kız arkadaşının ölümünün ardından Mehmet Yasin E.’yi gözaltına aldı. Mehmet Yasin E., ifadesinde, kız arkadaşının içki ile birlikte uyuşturucu madde kullandığını söyledi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Yasin E., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, Mehmet Yasin E.’ye uyuşturucu maddeleri sattığı belirlenen 1 kişiyi de gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.