Denizli HaberleriGündem

Denizli’de 18 günlük gelinden acı haber: Hayatını kaybetti!

Denizli’nin Tavas ilçesinden 18 günlük gelinden acı haber geldi. 18 gün önce evlenen 25 yaşındaki Pınar İlkinci’nin üzerine duvar devrildi. Meydana gelen olay sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın hayatını kaybetti.

Acı olay, dün öğle saatlerinde Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Horasanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 25 yaşındaki Pınar İlkinci, geçtiğimiz 11 Eylül’de Ömer İlkinci ile evlenerek Denizli il merkezine yerleşti.

GEZMEK İÇİN GİTMİŞTİ

Düğünün ardından akraba gezmesi için eşiyle birlikte mahalleye gelen Pınar İlkinci, sokakta yürürken komşusunun kendisine uzattığı mısırı almak için eğildi. Bu sırada bir tarafından silaj yığını bulunan duvar, 18 günlük gelinin üzerine devrildi. Pınar İlkinci’nin çöken duvarın altında kaldığı gören komşunun yardım çığlıkları üzerine yardıma koşan vatandaşlar, İlkinci’yi kurtarmak için ölüm kalım savaşı verdi. İhbar üzerine ise bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine giden itfaiye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla kanlar içinde kalan Pınar İlkinci’yi kurtararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan genç kadın, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan çiçeği burnunda gelin İlkinci, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.