Denizli HaberleriGündem

Denizli’de 10 gündür her yer aranıyordu: Acı haber geldi!

Denizli’de 10 gündür kayıp olarak aranan 62 yaşındaki adamdan acı haber geldi. 10 gün önce kaybolan İsmail Ceylan, boş bir serada ölü olarak bulundu. Ceylan’ın ölüm neden bilinmezken, otopsi sonucu belli olacak.

10 GÜNDÜR ARANIYORDU

Alınan bilgilere göre, Çameli ilçesi Bıçakçı Mahallesi’nde çiftçilik yapan İsmail Ceylan, 20 Eylül günü, satılığa çıkardığı tarlasını almak için başka bir ilden gelen kişiyle buluşmak için evden çıktı, bir daha da haber alınamadı. Yakınlarının jandarmaya kayıp başvurusu üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. AFAD, jandarma ve mahalle halkı mahalle çevresinde arama yaptı, ancak sonuç alınamadı.

SERADAN GELEN KOKUYU FARK ETTİLER

Bugün mahalle yakınındaki bir seradan koku geldiğini fark eden bir kişi, içeriye baktığında Ceylan’ın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından İsmail Ceylan’ın cenazesi, otopsi için Çameli Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Kaybolduğu gün yaşamını yitirdiği sanılan Ceylan’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.