Denizli HaberleriGündem

Denizli Sarayköy’de düğün yemeği sonrası çıkan tartışmada boynundan vurularak hayatını kaybetti!

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde düğün yemeğinde bir grup alkol aldıktan sonra gelin alma töreninin rdından damt evine gelen E.E.’nin E.Ö. ile Rahmi Çoban’ın ise M.B. arasında nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

“SEN KİMİN KÖYÜNDE SİLAH ÇEKİYORSUN”

Tartışmanın büyümesiyle bir süre sonra kavgaya dönmesi neticesinde araya giren Rahmi Çoban E.Ö.’ye silah çekti. E.Ö.’nün arkadaşı E.E.’de duruma sinirlenerek aracında bulundurduğu pompalı tüfeği alarak, “sen kimin köyünde silah çekiyorsun, indir o silahını” dedi. Aşırı alkollü oldukları iddia edilen gruptan Rahmi Çoban silahını indirmemesi üzerine E.E. pompalı tüfekle Çoban’ı boynundan vurdu. Ağır yaralanan Çoban’ın yardımına ihbar üzerine gelen sağlık görevlileri müdahale ederek ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. E.E. ise olay yerinden otomobille hızla kaçtı.

GENİŞ KAPSAMLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen jandarma olay yerinde inceleme çalışması başlattı. Vatandaşların ifadelerine başvurulmasının ardından olay yerinden kaçan E.E.’nin kaçmak için kullandığı otomobil tespit edildi. E.E’nin yakalanması için jandarma ve polis ekipleri tarafından geniş kapsamlı çalışma başlatıldı.

Öte yandan, hastanede hayatını kaybeden Rahmi Çoban’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.