Afyonkarahisar haberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemManşetMuğla Haberleri

Denizli, İzmir, Muğla, Afyonkarahisar: Ege Bölgesi’nde bulunan bu iller için açıklandı!

Ege Bölgesi’nde bulunan illere bugün için duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda, Denizli, İzmir, Muğla, Afyonkarahisar illerinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren bilgilere de yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumuna ilişkin değerlendirmelerini vatandaşlar ile paylaştı. Ege Bölgesi için yapılan duyuruda, “Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.” İfadeleri kullanıldı. Ayrıca Denizli, İzmir, Muğla, Afyonkarahisar illerinde beklenen hava sıcaklıkları da açıklandı.

Ege Bölgesi’nde hava

A.KARAHİSAR °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu
DENİZLİ °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu
İZMİR °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu
MUĞLA °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

Türkiye’de hava durumu


Yapılan en son değerlendirmelere göre; Trakya kesiminin çok bulutlu ve gece saatlerinde sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Trakya’da güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli(40-60 km /saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.