İzmir Haberleri

Denizli İhracatçılar Birliği'nden yeni ve güçlü logo tasarımı!

DENİB kurumsal bir kimlikte logonun öneminin farkında olarak 2020’ye yeni logo tasarımı ile başladı. Devamlılığı çağrıştıran yeni logolarının tanıtımı yanında gelecek ile ilgili hedeflerine de değinen DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu ihracat hedeflerine değindi. Başkan Memişoğlu varlık gösterecekleri farklı çalışma alanlarından da bahsetti.

Türkiye ihracatında önemli bir yeri olan, farklı lanlardaki ürün ve hizmetleriyle dünyanın 200’e yakın ülkesine ulaşan Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) “2020 Denizli Yılı”nda her alanda yeniliklerle ihracat vizyonunu “tasarım kavramı” temelinde ele alacak.

Bu doğrultuda ilk olarak kurumsal kimliğin en önemli unsuru olan DENİB logosu yenilendi. Yeni logonun ambleminde Denizli’nin en güçlü ifadesi olan hemşerilik vurgusunu içine alan, aynı zamanda farklılıkların birlikteliğini de anlatan, birbirine geçen halkalar kullanıldı. Ortadaki D harfi, Denizli’nin kucaklayıcılığını simgelemek için merkezde yer aldı. Logonun mavi rengi ise güven, sorumluluk çağırışımı ile DENİB’in kimliğini yansıtıyor.

DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dünyada ihracatın temeli ürün ve marka tasarımında ilerliyor. DENİB olarak fiyat rekabeti yerine tasarım gücümüzle katma değerli ihracat yaparak, hem birim kârlılıkta hem de toplamda Denizli ihracatını artırmayı hedefliyoruz. 2020 yılında ihracatı katma değerli olarak artırarak hem Denizli’ye hem de ülkemize daha çok kazandırma gayretinde olacağız. DENİB logosu da bizleri ileriye götürecek bu adımların simgesi olacak.”

DENİB, 2020’de kurumsal kimliğinde yenilikle çıktığı yolculukta ihracatın geliştirilmesi amacıyla eğitimlerden UR-GE’ye, tasarım etkinliklerinden yarışmalara kadar pek çok alanda faaliyet gösterecek.

DENİB ve etkinlikleri ile ilgili daha fazla bilgi için www.denib.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın