Denizli Haberleri

Denizli'de köpek çiftliğinde arkadaşını önce vurdu sonra kalp masajı yaptı!

Denizli’de İl Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı ihbara göre Hamza Dirmilli isimli şahsın, arkadaşı Sercan Yıldırım’ı öldürdüğü ve sabaha karşı gömeceği bilgisi üzerine ekipler operasyon başlattı. Başlatılan operasyonda Hamza Dirmilli arkadaşı Sercan Yıldırım’ı bahçede çukur açıp gömmeye çalışırken suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştı.

KADIN MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKMIŞ
Yeni Asır’dan alınan bilgilere göre arkadaşlar arasında bir kadın meselesi yüzünden tartışma çıktı. Alkol kullandıkları sırada acil tıp teknisyeni Hamza Dirmilli kavgayı ayıran 3 arkadaşının gözleri önünde belindeki silahı çekerek, “Ağzından çıkana dikkat et seni vururum” diyerek arkadaşı Sercan Yıldırım’a doğrulttu. Bu esnada namlusunda mermi bulunan silah patladı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Tek kurşunla göğsünden vurulan Sercan Yıldırım kanlar içinde yere yığıldı. Köpek çiftliği sahibi Yıldırım kalbine aldığı tek kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından panikleyen Serhat Ç. Savaş Ş. ve Tolga Y. olaydan kimseye bahsetmeyeceklerine dair söz verip çiftlik evinden ayrıldı. Sabah saatlerinde ismini vermeyen bir kişi 112’yi arayarak Zümrüt Mahallesi Turgut Pınarı mevkiinde bulunan köpek çiftliğinde öldürülen bir kişinin cesedinin gömüleceği ihbarında bulundu. Bunun üzerine köpek çiftliğine baskın düzenleyen polis ekipleri, bahçede bir erkek cesedini çukur açıp gömmeye çalıştığı ileri sürülen Hamza Dirmilli’yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan incelemede çuval içerisindeki cesedin köpek çiftliğinin sahibi Sercan Yıldırım’a ait olduğu ve tabancayla göğsünden vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

GÖZALTINA ALINDILAR
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, suçüstü yakalanan Hamza Dirmilli ile gece birlikte alkol aldıkları Serhat Ç.Savaş Ş. ve Tolga Y’yi de gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan detaylı incelemenin ardından Sercan Yıldırım’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Gözaltına alınan şahısların sorgusunun devam ettiği olayla ilgili bir kişinin de halen arandığı belirtildi.

ÖNCE VURDU SONRA KALP MASAJI YAPTI
Cinayet zanlısı Hamza Dirmilli polise verdiği ilk ifadesinde, köpek çiftliğinde alkol almak için bir araya geldiklerini ve bir süre sonra aralarında daha önceden tanıdıkları bir kadın yüzünden tartışma yaşadıklarını anlattı. Sercan Yıldırım’ın kendisine küfrederek üzerine saldırdığını belirten Dirmilli, korkutmak için doğrulttuğu silahın da patladığını söyledi. Sercan Yıldırım’ı yanlışlıkla vurduğunu belirten Dirmilli, arkadaşını hayata döndürmek için kalp masajı yaptığını fakat öldüğünü anlayınca paniğe kapıldığını, halıya sarıp çuvala koyarak gömmeye çalıştığını söyledi. Dirmilli, “O benim arkadaşımdı, kaza ile vurdum ölmemesi için elimden geleni yaptım ama kurtaramadım. Korktuğum içinde gömüp ortalardan kaçmayı planladım. Çok pişmanım ” dedi.

Bir yanıt yazın