Denizli Haberleri

Denizli'de iş görüşmesine gitti bir daha haber alınamadı

Sarayköy ilçesinde oturan ve tekstil firmalarına fason üretim yapan evli bir çocuk babası Onur Uzunel, bugün sabah saatlerinde iş görüşmesi yapmak için Babadağ ilçesinin Kelleci Mahallesi’ne gitti. İş görüşmesinin ardından Uzunel’in kullandığı 20 BV 024 plakalı otomobil, Kelleci-Duacılı yolu Dereyolu mevkiinde terk edilmiş halde bulundu. Otomobili bulanların ihbarı üzerine jandarma soruşturma başlattı. Olay yerine gelen jandarma, otomobilin anahtarının üzerinde, sürücü kısmının camının açık, Uzunel’in cep telefonunun ise otomobilde olduğunu tespit etti. Uzunel’in en son saat 13.00 sıralarında Kelleci Mahallesi’nde görüldüğü ardından ise kaybolduğu belirlendi. 

KÖPEKLE ARAMA YAPILDI

Sarayköy Jandarma Karakolu ekipleri, Uzunel’in kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine terk edilmiş halde bulunan otomobilinde ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Kayıp Uzunel’in eşi Ümmücan Uzunel kucağında çocuğuyla jandarmanın çalışmalarını izledi. Olay Yeri İnceleme Timi’nin otomobildeki incelemesinin bitmesinin ardından, Jandarmanın kayıp arama köpeği ‘Çekiç’ getirildi. Jandarma, Uzunel’in otomobilde bulunan giysilerini Çekiç’e koklatarak, bölgede dere içinde arama yaptı, ancak herhangi bir ize ulaşılamadı. Otomobil otoparka çekilirken, eşi Ümmücan Uzunel’de ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürüldü. 

KAÇIRILMIŞ OLABİLİR

Tekstil firmalarına fason üretim yapan kayıp Uzunel’in, birkaç gündür aynı işi yapan kişilerle fiyat konusunda tartışmalı olduğu ve tehdit edildiği de öğrenildi.

Bir yanıt yazın