Denizli Haberleri

Denizli Çivril'de korkunç trafik kazası! Ölü ve yaralılar var

Denizli’nin Çivril ilçesinde, üniversite öğrencilerinin içerisinde bulunduğu kiralık otomobil, TIR ile çarpıştı. Kazada Halit Atabay (21) ile Ebru Durak (21) hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. 

TIRLA ÇARPIŞTILAR

Kaza İğdir Rampası Mevkii’nde meydana geldi. Gezmek amacıyla otomobil kiralayan üniversite öğrencilerinin bulunduğu Fırat Ç. (22) yönetimindeki 20 AAH 848 plakalı otomobil, Çivril yönünden Denizli istikametine giderken, karşı yönden gelen Mustafa B. İdaresindeki 64 DU 190 plakalı TIR ile çarpıştı.

ARAÇ TANINMAZ HALDE

Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, TIR ile çarpıştıktan sonra otomobil, taklalar atarak metrelerce savrulurken, araç hurdaya döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Otomobilde sıkışan yaralı öğrenciler Berna Y. (22), Ömer B. (23), ve Fırat Ç., itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Aracın tavanını kesilerek çıkarılan öğrenciler ile TIR sürücüsü Mustafa B.’yle birlikte yanında bulunan Durmuş A. olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Halit Atabay Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Atabay doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Bir yanıt yazın