Genel

Denize Düşme Sahnesi İçin Dublör Kullandığını İtiraf Eden Ünlü Oyuncu, Helikopterden Atlama Sahnesi Olan Bir Yapımda Yer Almak İstiyor!

Geçtiğimiz günlerde kameraların karşısına geçen ünlü oyuncu Kerem Bursin, samimi itiraflar yapmaktan çekinmedi ve çevresindekileri hem şaşırttı hem de güldürdü. Sen Çal Kapımı adlı yapımda yer almasının ardından ününü Türkiye dışına da taşıyan Kerem Bürsin, sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor.

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Bürsin, ilerleyen zamanlarda ailesi ile birlikte Amerika’ya gitti. Burada oyunculuk eğitimi alan Bürsin, 2012 yılında Türkiye’ye dönmüş ve hemen ardından Güneşi Beklerken isimli dizide kendine yer bulmuştu.

Sen Çal Kapımı 85 Farklı Ülkede Yayınlandı!

Güneşi Beklerken isimli dizi ile isminden sıkça söz ettiren Kerem Bürsin, kariyerinde ciddi bir yükseliş yaşamıştı. Son olarak Sen Çal Kapımı isimli dizide Hande Erçel ile başrolü paylaşan genç oyuncu, en çok konuşulan isimlerin başında gelmişti.

Sen Çal Kapımı isimli dizinin büyük bir başarı yakalaması 85 faklı ülkede seyirci ile buluşmasına sebep olmuş, Kerem Bürsin’i özellikle İtalya ve İspanya’da ciddi bir hayran kitlesine ulaştırmıştı. Geçen sene çekimleri tamamlanan Eflatun isimli filmde yer alan ünlü oyuncu bu filmde İrem Helvacıoğlu ile birlikte yer almıştı. Filmin vizyona girmesi, Kerem Bürsin’in hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Magazincilere Samimi İtiraflarda Bulundu!

Kısa süre önce Disney Plus’ın yapımcılığını üstlendiği bir yapımda yer alacağı ortaya atılan Kerem Bürsin’in, Pınar Deniz ile başrolü paylaşacağı başka bir yapımda seyirci ile buluşacağı açıklandı. Geçtiğimiz gece bir davete katılan Bürsin, magazinciler ile sohbet etti.

Samimi itiraflar yapmaktan çekinmeyen Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alırken dublör kullandığını itiraf etti. Deniz düşme sahnesi için dublör kullanan ünlü oyuncu, aralık ayı olması sebebi ile suyun çok soğuk olduğunu ve bu yüzden suya düşmek istemediğini dile getirdi. Ancak bir binadan diğerine atlanan ya da helikopterden düşme sahnesi olan bir yapımda yer almayı çok istediğini söyledi ve çevresindekilerin gülmesine sebep oldu.