İzmir Haberleri

Denizde kaybolan gence hala ulaşılamadı!

4 Yıl önce İzmir'in Çeşme ilçesinde uyudukları dubanın denize sürüklenmesi sebebiyle kaybolan gençlerden birine hala ulaşılamadı.

İzmir Çeşme’de tatil yapmakta olan iki genç, denizde yüzdükleri sırada üzerine çıkıp uyudukları dubanın açık denize sürüklenmesi sebebiyle kaybolmuştu. Kaybolan gençlerden 32 yaşındaki Serdar Yalçın’ın cansız bedenine ulaşılırken, 35 yaşındaki Çınar Gürses’e tüm çabalara rağmen ulaşılamamıştı. Olaydan 4 yıl sonra Gürses’in bedeninin hala bulunamaması merak uyandırdı.

Çeşme Alaçatı’da bulunan bir kulüpte barmenlik yapan 35 yaşındaki Çınar Gürses ve İstanbul’da onu ziyaret etmek için gelen 32 yaşındaki Serdar Yalçın, denize girdikleri sırada çıktıkları dubada uyuya kaldı. Uyudukları için ne olduğunu fark edemeyen iki arkadaş, dubanın kıyıya bağlantısını sağlayan halatın kopması üzerine açık denize sürüklendi. 7 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen üzücü olayın gerçekleştiği sırada durumu fark eden Çınar Gürses yanında bulunan telefonuyla arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Gürses’in telefonuyla durumu fark eden arkadaşları Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı arayarak olayla ilgili bilgi verdi. Gelen ihbarın ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri iki gence ulaşmak için arama çalışması başlattı. Yapılan tüm çalışmalara rağmen iki gence ulaşılamadı.

Kaybolan iki arkadaştan 32 yaşındaki Serdar Yalçın’ın cansız bedeni, olayın gerçekleşmesinden 9 gün sonra gelen bir ihbarla bulundu. Yunanistan’ın Samos Adası yakınlarındaki Fourni Adası’ndaki bir koyda bulunan balıkçılar Serdar Yalçın’ın cansız bedenine ulaşırken, Çınar Gürses’e hala ulaşılamadı.

Olayın üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen Çınar Gürses’e ne olduğu hala gizemini koruyor.