Gündem

Denizbank’tan milyon TL’lik konut satışları: 440 metrekarelik ev, 3 milyon TL’den satışa sunuldu!

Geride bıraktığımız senenin son çeyreğinde yükselişe geçen döviz kurlarına ve altın fiyatlarına bağlı olarak zamlanan ikinci el ve sıfır konut fiyatları, tüketicilerin ve yatırımcıların ellerini kollarını bağladı. Konuya ilişkin yeni bir duyuru yayınlayarak vatandaşların yanlarında olduğunu belirten Denizbank, kendi platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden uygun fiyatlı 3 yeni ihale düzenlediğini bildirerek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN ZONGULDAK’TA SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank, kendi ihale platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalede Zonguldak ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden fiyat teklifine açılmış olan icralık gayrimenkulün bir konut olduğu öğrenildi. 440 metrekarelik konutun tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 3 milyon TL olarak duyurdu.

DENİZBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank, kendi ihale platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalede İstanbul ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden fiyat teklifine açılmış olan icralık gayrimenkulün bir konut olduğu öğrenildi. 188 metrekarelik konutun tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 900 bin TL olarak duyurdu.

DENİZBANK’TAN DÜZCE’DE SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank, kendi ihale platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalede Düzce ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden fiyat teklifine açılmış olan icralık gayrimenkulün bir konut olduğu öğrenildi. 235 metrekarelik konutun tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 500 TL olarak duyurdu.