Ekonomi

Denizbank’tan emekli vatandaşlara çağrı: Vakit kaybetmeden başvurun, 1.750 TL’lik demeyi kaçırmayın! Son gün 31 Ocak!

Yeni bir dönemin başlaması ile birlikte, devlet tarafından vatandaşa sağlanan pek çok finansal başlık içerisinde yeni düzenlemelere gidildi. 2021 yılına ait enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanmasından sonra emekli vatandaşların, yeni dönem maaşlarına yapılacak olan zam oranları yüzde 30,5 olarak kararlaştırıldı. Son zamanların en büyük emekli maaşı zammından sonra en düşük emekli maaşı, bin 500 TL’den 2 bin 500 TL’ye yükseltildi.

Yeni dönem itibari ile emekli maaşlarına yansıtılacak olan zam oranlarının açıklanması hem kamu bankalarını hem de özel bankaları harekete geçirdi. Bankaların en önemli kalemleri arasında yer alan emekli vatandaşlar için çeşitli kampanyalar düzenlenmeye başladı. Her gün yeni bir emekli maaşı kampanyasının açıklanmasından sonra son müjdeli haber, Denizbank’tan geldi. Denizbank, yeni dönem itibari ile emekli maaşlarına ek bin 750 TL ödeme yapılacağını duyurdu.

Denizbank’tan Emekli Maaşına Ek Ödeme!

Özel bankalardan biri olan Denizbank, yeni dönem emekli maaşı ile ilgili promosyon kampanyasını duyurdu. Denizbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklamaya göre emekli maaşını Denizbank’tan alan vatandaşların maaşlarına ek olarak, ödeme yapılacağı ilan edildi. Denizbank, emekli maaşı promosyon ödemelerini şu şekilde belirlerdi:

  • 1.500 TL’nin altında maaş alanlara: 675 TL
  • 1.500- 2.499 TL maaş alanlara: 850 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 1.000 TL

Denizbank’tan Geri Ödemesiz Ek Kampanya!

Denizbank, emekli maaşı promosyon ödemelerini ilan ettiği metinde bir müjdeli haber daha verdi. Denizbank, promosyon kampanyasına ek olarak, bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Buna göre Denizbank bünyesinden emekli maaşı alan vatandaşların, bankaya en az bir otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 750 TL promosyon ödemesi anında hesaplara aktarılacak. Bu ödeme ile birlikte, emekli vatandaşlara Denizbank tarafından ödenen tutar bin 750 TL’ye kadar yükselmiş olacak.

Denizbank Promosyon Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank promosyon kampanyasına başvuru yapmak için en yakın Denizbank şubesine gitmek ve emekli maaşı hesabının, ilgili bankaya taşınmasını talep etmek yeterlidir. İlk kez emekli maaşı alacak olan kişiler ise banka tercihlerini Denizbank’tan yana yaptıkları an da promosyon ödemesinden yararlanabilirler.