Gündem

Denizbank’tan Ankara’da uygun fiyatlı gayrimenkul satışı: Beypazarı’nda apartman dairesi 630 bin TL!

Denizbank, yönetimi kendi elinde bulunan Denizbank Gayrimenkul üzerinden Ankara’da bulunan üç icralık gayrimenkulü satışı çıkardığını duyurdu.

DENİZBANK’TAN ANKARA BEYPAZARI’NDA SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, yeni ihalesine ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinde satışa çıkarılmış olan ilk icralık gayrimenkulün, apartman dairesi olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanını 135 metrekare olarak açıklayan banka, tam hisseli satış için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 630 bin TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK’TAN ANKARA ALTINDAĞ’DA SATILIK KONUT İLANI!

Denizbank kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, yeni ihalesine ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinde satışa çıkarılmış olan ikinci icralık gayrimenkulün, apartman dairesi olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanını 128 metrekare olarak açıklayan banka, tam hisseli satış için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK’TAN ANKARA ÇUBUK’TA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Denizbank kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, yeni ihalesine ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinde satışa çıkarılmış olan üçüncü icralık gayrimenkulün, iş yeri olduğu öğrenildi. İş yerinin toplam kullanım alanını 81 metrekare olarak açıklayan banka, tam hisseli satış için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 550 bin TL olduğunu bildirdi.