Gündem

Denizbank’ın yeni müşterisi olmanın tam vakti; anında 5 bin TL hesapta! Üstelik BluTV üyeliği de bedava…

Bankaların yeni müşteriler kazanmak için sunmaya devam ettiği cazip avantajlara bir yenisi daha Denizbank’tan geldi. Yeni banka müşterilerine faizsiz taksitli nakit avans sunan Denizbank, aynı zamanda şartları yerine getiren yeni banka müşterilerinin ücretsiz olarak BluTV üyeliğinden de yararlanabileceğini açıkladı.

YENİ BANKA MÜŞTERİLERİNE ÖZEL DENİZBANK’TAN ÇİFTE HEDİYE

Yeni banka müşterilerine özel bir kampanya duyurusu ile kamuoyunun karşısına çıkan Denizbank, yaptığı duyuru kapsamında 1 Eylül 2022 tarihinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar MobilDeniz veya Denizbank’ın internet bankacılığı aracılığıyla bankanın müşterisi olacak olan vatandaşlara 5 bin TL’ye varan taksitli nakit avanslarda sıfır faiz ve BluTV üyeliği hediyesi dönemini başlattı. Bu kampanyadan her müşterisini bir kez yararlandıran Denizbank, kampanya tarihi kapsamında yeni banka müşterisi olduktan sonra kredi kartı başvurusu yapma zorunluluğunu da kampanya şartlarının arasına ekledi.

5 BİN TL’LİK TAKSİTLİ NAKİT AVANSIN VADESİ 6 AY

Bireysel kredi kartlarına başvuru yapan ve kampanya tarihleri arasında Denizbanklı olan vatandaşlara özel taksitli nakit avans kampanyası oluşturmuş olan Denizbank, bu kampanya kapsamında sunulan taksitli nakit avansın kredi kartı onayından sonraki iki iş gününde hesaplara tanımlanacağını açıkladı. Taksitli nakit avansın son kullanım tarihini 15 Ekim 2022 tarihi olarak belirleyen Denizbank, taksitli nakit avans kapsamında yapılacak olan geri ödemelerin ise maksimum 6 ay olabileceğini açıkladı.

BLU TV HEDİYESİNİN SÜRESİ 12 AY

Yeni banka müşterilerine özel olarak sunduğu taksitli nakit avans ve hediye BluTV üyeliği kampanyası kapsamında ek kartlara başvuruları kabul etmeyen Denizbank, aynı zamanda Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvuruları yapanlara da kampanya kapsamında herhangi bir ödül vermeyeceğini açıkladı. Öte yandan BluTV üyeliğini kredi kartının ilk işlem tarihinden sonraki ayın 10. gününde tanımlayacağını belirten Denizbank, kampanya kapsamında hediye edilen BluTV üyeliğinin 12 aylık, yani bir yıllık olacağını açıkladı.