Gündem

Denizbank’ın yeni müşterilerini çok özel avantajlar bekliyor: yüzde 0 faiz ile taksitli nakit avans ve BluTV üyeliği de avantajlar arasında!

Yeni banka müşterileri için eşsiz fırsatlar sunmaya devam eden Denizbank, eylül ayının son gününe kadar kampanya kapsamında belirlenmiş olan şartları sağlayan yeni banka müşterilerine 6 ay vadeli faizsiz 5 bin TL taksitli nakit avans ve 1 yıllık BluTV üyeliği hediyesi vereceğini açıkladı.

NAKİT AVANSTA SIFIR FAİZ İÇİN KREDİ KARTI BAŞVURUSU ŞART

Yeni kampanyası kapsamında 1 Eylül 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasından MobilDeniz veya Denizbank internet bankacılığı üzerinden banka müşterisi olup, aynı zamanda banka müşterisi olduktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunan banka müşterilerine özel olarak faizsiz taksitli nakit avans sunan Denizbank, kredi kartı onayını alan banka müşterilerinin 5 bin TL’ye kadar olan taksitli nakit avansları yüzde 0 faiz ile kullanabileceğini açıkladı. Sadece bireysel kredi kartlarının başvurularını kampanyaya dahil eden Denizbank; Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvurularında bulunanların kampanyadan yararlanamayacağını açıkladı. Bu kapsamda kredi kartının onayının ardından iki iş gününe kadar taksitli nakit avansı tanımlayan Denizbank, taksitli nakit avansın son kullanım tarihini ise 15 Ekim 2022 tarihi olarak belirledi. Öte yandan Denizbank, bu kampanya kapsamında sunduğu taksitli nakit avansın maksimum vade süresini 6 ay olarak belirledi.

HEDİYE BLUTV ÜYELİĞİ İÇİN HARCAMA YAPMAK ŞART

Öte yandan yeni banka müşterilerine özel gerçekleştirdiği kampanyası kapsamında ek olarak hediye edeceği 1 yıllık BluTV üyeliği için belirli şartlar getirmiş olan Denizbank, kampanyası kapsamından yararlanabilecek olan banka müşterilerinin kampanya tarihleri içerisinde kredi kartını kullanmış ve ilk harcamasını gerçekleştirmiş olmasını şart koştu. Bu kapsamda ilk işlem tarihinden sonraki ayın 10. gününde hediye BluTV kodunu MobilDeniz içerisinde ‘Kampanyalar’ bölümünden müşterilerine tanımlayan Denizbank, tanımlama işleminin ardından geçen 30 gün içerisinde kullanılmayan kodların geçersiz olacağını hatırlattı.