Gündem

Denizbank’ın yeni müşterileri hediyelere doğmuyor: 5 bin TL cepte; BluTV üyeliği de yanında hediye! Hem de 12 ay…

Yeni banka müşterilerini oldukça görkemli hediyeler ile karşılayan bankalardan biri olan Denizbank, 30 Eylül 2022 tarihine kadar bankası ile çalışamaya başlayacak olan vatandaşlara hem faizsiz nakit avans hem de 1 yıllık ücretsiz BluTV hediyeliği veriyor.

DENİZBANK, YENİ MÜŞTERİLERİNE İKİ AYRI HEDİYE SUNUYOR

Denizbank, yeni kampanyası kapsamında 1 Eylül 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihi arasında Denizbank İnternet Bankacılığı veya MobilDeniz’den yeni banka müşterisi olup, yine MobilDeniz üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunan banka müşterilerine bir defaya mahsus olmak üzere faizsiz 5.00 TL’ye kadar taksitli nakit avans kullanımı sağlıyor. Ek şartları sağlayan yeni Denizbanklılar, bankalarından 1 yıllık BluTV üyeliği de kazanabiliyor.

TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ONAYI GELİR GELMEZ TANIMLANIYOR

Kampanyadan yararlanabilmek için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmamasını şart koşan Denizbank, bu kampanyadan sadece yeni banka müşterilerini yararlandırıyor. Bu kampanyası kapsamında kredi kartı onayı aldıktan sonra müşterisinin hesabına sıfır faizli 5.000 TL’ye kadar taksitli nakit avans tanıyan Denizbank, bu avansın kullanımı için son tarihi 15 Ekim 2022 olarak belirlemiş bulunuyor. Kampanya kapsamında kullanılan taksitli nakit avansın vade süresini maksimum 6 ay olarak belirlemiş olan Denizbank; “Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı” başvurularını kampanya kapsamında değerlendirmiyor.

BLUTV ÜYELİĞİ İÇİN 30 GÜN İÇERİSİNDE KODU KULLANMAK GEREKİYOR

Kampanya dahilinde ek olarak 1 yıllık BluTV üyeliği hediye edeceğini açıklamış olan Denizbank, bu üyeliğin hediye edilebilmesi için kampanya kapsamında başvuru yapılan kart ile işlem yapma zorunluluğu getirmiş bulunuyor. Üyelik kodunu kredi kartının ilk işlem tarihinden sonraki ayın 10. gününde tanımlayacak olan Denizbank, kodu MobilDeniz içerisinden müşterilerine ulaştırıyor. 12 ay boyunca ücretsiz BluTV izleme özelliği sunan bu kodun 30 gün içerisinde girilmesi gerekiyor. Aksi halde kod, iptal ediliyor.